Bemutatkozás


Creative Harmony Masszázs Szalon ahol minden csak és kizárólag a masszázsról és gyógyításról szól. Szalonunkban CSAK masszázs és terápiás kezeléseket végzünk.

Folyamatosan törekszünk a vendég maximális kényelmére, így általában mindig egyszerre csak 1 vendéget kezelünk. Elkülönített masszázs részleg, mosdó, zuhanyzó, pihenő, tea és kávé sarokkal várjuk minden kedves vendégünket.

Csak bejelentkezés alapján dolgozunk így az idő melyet a vendég nálunk tölt valóban csak róla szól. Professzionális évek óta praktizáló masszőrök várják önöket, folyamatosan bővülő szolgáltatási palettával és akciókkal!

Stocker ÁdámGyógy és sportmasszőr, sportrekreáció – fitness szakedző és oktató

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományai karán kezdtem majd sportrekreáció és testépítés/fitness edzői, illetve gyógy és sportmasszőri végzettséget szereztem.

Ezen felül számos egyéb képzésen tettem szert azokra a szakmai alapkövekre melyre közel 15 éves masszőri és több mint 10 éves oktatói munkám is alapozhatom.

A sport és sport rehabilitáció aktív sportolóként mindig is érdekelt és fontos szerepet tölt be a mai napig az életemben.

Kezeléseimmel igyekszem a lehető legtöbb segítséget nyújtani vendégeimnek.